My Personal Care

Welke diensten kan ik u bieden

Welke diensten lever ik?

Als verzorgende ig (nivo 3) met vele jaren ervaring en diverse bijscholingen (o.a. wondzorg) beheers ik nagenoeg alle aspecten van de verpleging en verzorging. Denk hierbij aan wassen en douchen, bloedsuiker bepalen, insuline spuiten, wondverzorging, stomaverzorging, blaasspoelen, katheterisatie van de blaas, injecteren, darmspoelen, verwisselen van een peg katheter, geven van sondevoeding, verzorging en verwisselen van een trachea canule, etcetera.

Samenwerking met andere zorgverleners

Graag werk ik samen met andere zorgverleners. Het kan zijn dat u al een team met zorgverleners heeft, waar ik deel van uit zal gaan maken. Maar desgewenst kunt u mij ook vragen om een team met zorgverleners ( zzp’ers ) voor u te vormen. Ik vraag dan andere zorgverleners, waar ik doorgaans mee samen werk, om met elkaar uw zorgteam te worden. In dat geval kunnen we elkaar vervangen bij vrije dagen en vakanties. We kunnen dan samen, in overleg met u, een rooster maken, zodat u de zorg kunt ontvangen, die u graag wenst.

Wij werken in kleine teams, u krijgt onze namen en telefoonnummers. Door het rooster weet u van tevoren, wie er komt. Zo voelt u zich vertrouwt met de zorgverleners die bij u komen en wordt u niet verrast door vreemde gezichten. Om daarvoor te kunnen zorgen, werk ik nauw samen met een verschillende groepen andere zzp’ers in de thuiszorg. Elke zzp’er werkt op freelance basis voor de cliënt.

Disabled senior woman with young nurse walking at park